Sorg

En natt när livet var tufft upplevde Elina hur Gud talade till henne

Elina är uppväxt i en kristen familj och har hela livet haft en tro på Jesus. För tre år sedan hände någonting som vände upp och ner på allting. Elinas mamma valde att avsluta sitt liv. Elina blev arg och besviken på Gud. Det var den tuffaste perioden i hennes liv och hon kände sig övergiven. Det var väldigt jobbigt. 

En natt upplevde Elina hur Gud talade till henne och sa; Elina, du måste söka mig. Du klarar inte av det här själv och jag vill hjälpa dig.

Elina började söka Gud ännu mer än tidigare och spenderade tid tillsammans med honom. Hon fick lära känna hans kärlek på djupet och förstod då hur stark den kärleken är. Kärleken från Gud bar Elina genom allt det tuffa och läkte hennes sår. Kärleken bröt igenom det stora mörkret i hennes liv och visade på godhet.

Kärleken från Gud gav Elina total frid. Den gav henne en glädje som inte är beroende av omständigheter. Idag vet Elina att Gud är en god pappa och att han har goda planer för hennes liv oavsett vad. Det finns inte någonting som är så mörkt att Han inte kan bryta igenom det med sitt ljus.