Mobbning

Sår från mobbning och kränkningar blev läkta av Guds kärlek!

Kränkningar och mobbning gav Isak en dålig självbild
Isak är idag 20 år och vet om att han är högt älskad utav Gud och många andra. När han var liten blev utsatt för mobbning i form av utfrysning, kränkningar och fysiskt våld. Det bröt ner honom som person och han kände att han inte hade något värde alls. Med den dåliga självbild som han fick trodde han att människor i hans närhet inte ville ha med honom att göra som han var, att han inte behövdes och att någonting var fel. Det skapade djupa sår i Isaks inre som kanske inte märktes på utsidan men som han hela tiden bar på. De försvann inte heller med tiden.

På ett läger fick Isak möta Guds kärlek
För två år sedan besökte Isak ett kristet läger, och under de dagarna fick han uppleva någonting som han inte gjort tidigare. Isak berättar att det kändes som om han frontalkrockade med Guds kärlek. Efteråt kände han sig helt förvandlad och vad övertygad om att det var ett möte med Guds närvaro. Isak kände hur Gud var nära och han fick känna hur den stora kärleken sköljde över honom. I den stunden upplevde Isak hur han blev fri. Alla sår som Isak gått och burit på och alla lögner som gömt sig i hans inre fick rinna av. Alla rädsla och all ångest försvann. Det vlev ett bevis på hur Gud älskar honom och hur Gud älskar alla oss människor. Guds kärlek är så stor att den kan förvandla allting. Så mycket större än vad vi någonsin kan förstå. Gud sa; Välkommen hem Isak, jag älskar dig precis som du är.

Gud kan upprätta oss, hela oss och göra allting nytt. Isak levde ett liv som inte gjorde att han alltid mådde bra, men idag är han fri och ser på livet med helt andra ögon. Brottas du med någonting tufft i ditt liv som du vill och kan överlämna till Gud?